Infoisinfo Nederland

Duinkerken Van
Kleding in Amersfoort

www.vanduinkerken.com
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 033 253 571?

Adres

Oude Lageweg 165. De Hoef.. P.C. 3821CG, Amersfoort, Utrecht.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Duinkerken Van

Schoenen in Amersfoort, Tweedehands in Amersfoort, Dameskleding in Amersfoort, Winkel in Amersfoort

Op het gebied van kleding is Van Duinkerken van alle markten thuis. .

U kunt bij ons in de winkel, op de eerste etage, de caravans bewonderen. Met verschillende modellijnen hebben wij voor u gegarandeerd de caravan die bij u past. In onze ruim overdekte showroom vindt u een uitgebreide collectie caravans. Wij zijn de officiële dealer van Kabe, Fendt, LMC en Hobby caravans. Daarbij worden de accessoires om een outfit af te maken of te verbeteren natuurlijk niet vergeten. .
Vervoer veilig en snel uw spullen met de bagagewagens van Van Duinkerken. Zo bent u verzekerd van jarenlang vakantieplezier. Onze merken bieden elk een hoogstaande kwaliteit. .

De bagagewagens beschikken over goede schokbrekers en 13-inch wielen, die zorgen voor een perfecte wegligging. Bovendien bent u met het merk DaXara verzekerd van een goede kwaliteit. De bagagewagens zijn in verschillende maten te verkrijgen en zijn gemakkelijk in gebruik. Daarnaast hebben wij ook nog een ruim gesorteerde Bovag occasion afdeling, met mooie tweedehands modellen. .

Houdt u er van om lekker te wandelen in de bergen? Van Duinkerken heeft een complete collectie aan berg- en wandelschoenen voor dames, heren en kinderen. De aanhangwagens zijn dubbelwandig, waardoor zij stevig en robuust zijn. .

Om die juiste schoen te vinden gaan wij samen met u kijken wat het beste bij u en uw behoeften past. Voor elke voet hebben wij een geschikte schoen. Daarnaast zijn de bagagewagens ook als gewone aanhanger te gebruiken, fietsgoot, imperial, aangezien de deksel middels een boutje te demonteren is. Tot slot bieden wij u nog verschillende extra opties bij de bagagewagens zoals een reservewiel, koppelingsslot en zijwandverhoging. .

Ervaar het gevoel van vakantie en vrijheid bij Van Duinkerken. het is er allemaal! Van Duinkerken heeft een ruim assortiment met de grootste topmerken. Van winter- tot zomermode, bad, sport, functioneel, casual, outdoor en teamkleding. U kunt bij ons e
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 13:00 18:00
   Dinsdag 9:30 18:00
   Woensdag 9:30 18:00
   Donderdag 9:30 18:00
   Vrijdag 9:30 21:00
   Zaterdag 9:00 17:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Duinkerken Van (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe